Trouwfilmpjes 2021

Waarom kiezen voor een Trouwfilm?

Trouwfilmpjes 2021

 

In 2021 zijn er weer heel veel geweldige trouwfilmpjes gemaakt. Ik ben Willem van trouwerijfilm.nl en heb hieronder mijn twee favoriete trouwfilmpjes van 2021 geplaatst die ik gemaakt heb in opdracht van een aantal speciale mensen.

 

In opdracht van Geert en Malou heb ik dit prachtige trouwfilmpje (2021) mogen maken. Veel geluk samen in de toekomst!

 

Dit trouwfilmpje brengt heel goed het gevoel en emotie naar boven die op deze bijzondere dag door het trouwpaar en hun gasten ervaren is.

 

Song credit “For a Lifetime – Written & Composed by Ryann Darling & Schuyler Miller”. More info: www.ryanndarling.com
Een bijzondere trouwdag gefilmd voor een bijzonder koppel. Naast een mooie trouwfilm is ook de trouwceremonie volledig opgenomen.

 

De ceremonie vond plaats in een nabijgelegen kerk. Dit gaf een bijzondere sfeer die naar mijn mening goed naar voren komt in dit trouwfilmpje (2021).

Zelf ook een trouwfilmpje in 2022?

Dit zijn in mijn ogen de beste door mij gemaakte trouwfilmpjes 2021. Twijfelen jullie nog of jullie zelf een trouwfilmpje willen hebben? Stel mij gerust een vraag! Dit kan via 06-19940498 of willemwollinga@trouwerijfilm.nl. Hoe leuk is het als je kinderen kunnen zien hoe je eruit zag op je trouwdag. Of hoe jouw ouders (hun oma’s en opa’s) toch nog even de dansvloer opgingen. Zo’n trouwfilmpje is in mijn ogen van onbetaalbare waarde. Ik hoop snel van jullie te horen!

 

Hebben jullie zelf ideeën over hoe jullie je trouwdag gefilmd willen hebben of willen jullie liever een trouwfilm van 15 – 20 minuten in plaats van een korte video. Neem dan ook gerust contact met mij op.
Trouwfilpjes 2021
Wil je ook in 2022 op de hoogte blijven van alles wat ik doe? Volg mij dan ook op social media. Ik ben voornamelijk actief op Instagram en Facebook als trouwerijfilm. Via social media deel ik mijn nieuwste trouwfilmpjes 2021. Ook zijn er af een toe winacties! Deze bevatten mooie prijzen en kortingen.
Instagram
Facebook


× Hoe kan ik helpen?