Merel & Yorick

Merel & Yorick

Trouwfilm Juni 2022 – Deze trouwerij vond plaats in het prachtige museum van Den Bosch. De hele dag voelde daarom aan als een waar sprookje! Het bruidspaar gaf mij de vrijheid om de video op andere manier te colorgraden en gaven daarbij aan wat ze mooi vonden. Het resultaat kun je op deze pagina bekijken. Ik wens het bruidspaar heel veel geluk samen, nu en in de toekomst!

 

Willen jullie zelf ook een trouwfilm (juni 2022) zoals deze, neem dan vrijblijvend contact op.

 

Review door Merel & Yorick: Zeer blij met Willem als videograaf. Willem is een echte professional en weet de juiste shots, views en sfeerbeelden vast te leggen. Hij is een erg prettige persoon die op de bruiloft op een fijne manier aanwezig is zonder ‘verstorend’ in beeld te zijn tijdens ceremonie etc. Willem heeft een prachtige video gemaakt van onze trouwdag en heeft ontzettend goed ingespeeld op onze behoeften…met een top eindresultaat.

 

Review door ceremoniemeester: We hebben nog even die film helemaal af gekeken en wat een ongelofelijke epische sfeerimpressie is het geworden! Heel cool gemaakt, slomotion met normaal tempo muziek en ook het licht is heel gaaf. We hebben beide kippenvel!
Date

22 juli 2022

Category

Trouwerijfilm

× Hoe kan ik helpen?