Over mij

Trouwvideograaf Willem Wollinga

Ik ben trouwvideograaf Willem Wollinga en ik streef naar het creëren van het best mogelijke plaatje vanuit een technisch en creatief standpunt. Film is voor mij kunst en bovenal het overbrengen van een bepaald gevoel. Er wordt wel eens geroepen dat 10 seconden film meer informatie overbrengt dan 10.000 woorden.

Willem Wollinga Trouwvideograaf

Mijn vaardigheden

Samen met mijn collega’s van Fenix Films heb ik 10 jaar lang ervaring opgedaan in het maken van allerlei soorten films en video’s voor uiteenlopende opdrachtgevers. In deze tijd heb ik enorm veel ervaring opgedaan en sterke relaties opgebouwd.

Echter trouwerijfilm heeft altijd een speciale plek bij mij gehad. Het is een enorm bijzonder gevoel om de belangrijkste dag van 2 mensen hun leven vast te leggen in een video. Ik streef ernaar om het gevoel en emotie van deze speciale dag zo goed mogelijk te vertalen naar een op maat gemaakte video van jullie dromen. In de video’s en films die ik maak vind ik het verhaal en de emotie de belangrijkste aspecten. Dat wil zeggen, al zijn de beelden nog zo mooi om naar te kijken. Wat echt van belang is, is dat de kijker wordt geraakt.

Naast mijn passie voor het maken van trouwerijfilms, ben ik ook in 2021 afgestudeerd bij de Hanze Hogeschool Groningen. Hier volgde ik de HBO Ondernemerschap & Retail Management. Ik merk nog steeds dat ik veel heb aan de lessen die mij daar geleerd zijn. Daarnaast ben ik herkent als gecertificeerd editor en colorgrader in de software van Blackmagic, Davinci Resolve. Wilt je meer te weten komen over mij als videograaf? Of heb je belang bij het laten maken van een bedrijfsvideo, muziekvideo, registratie of promotievideo? Neem dan gerust een kijkje op www.fenixfilms.nl. Of neem vrijblijvend contact met mij op.

Oog voor emotie0

Videografie0

Editing0

× Hoe kan ik helpen?