Trouwfilmpjes 2022

Koppelvideo Robin & Klazina

Trouwfilmpjes 2022

 

2022 is inmiddels alweer even aan de gang en er zijn alweer een aantal prachtige trouwfilmpjes gemaakt. Ik ben Willem van trouwerijfilm.nl en heb hieronder mijn favoriete trouwfilmpjes van 2022 tot nu toe geplaatst. Zodra er nieuwe 2022 trouwfilmpjes af zijn en ik toestemming heb om deze op mijn website te plaatsten worden de trouwfilmpjes aan deze blog toegevoegd.

 

Robin & Klazina zijn nu 4 jaar bij elkaar en vormen een leuk stel samen. Toen ik hoorde dat ze graag deze video wilden laten opnemen kon ik geen nee zeggen. Deze video laat zien dat je niet perse hoeft te trouwen om door mij een mooie video te laten opnemen.
Deze koppelvideo is opgenomen in de mooie natuur van Drenthe bij een oude zandafgraving. Het water hier staat bekend om zijn blauwe kleur mede door de diepte van het meertje.

Voor Hans en Elise heb ik deze inspirerende trouwfilm mogen maken. Tijdens de bruiloft was er ook een zangeres aanwezig. Haar muziek heb ik mogen gebruiken in de trouwfilm. Ik wens het echtpaar alle geluk toe in de toekomst!

 

Muziek

Zangeres Kelly

www.zangereskelly.nl/trouwen/

Deze trouwerij vond plaats in het prachtige museum van Den Bosch. De hele dag voelde daarom aan als een waar sprookje! Het bruidspaar gaf mij de vrijheid om de video op andere manier te colorgraden en gaven daarbij aan wat ze mooi vonden. Het resultaat kun je op deze pagina bekijken. Ik wens het bruidspaar heel veel geluk samen, nu en in de toekomst!

 

 

Twijfelen jullie nog of jullie zelf een trouwfilmpje willen hebben? Stel mij gerust een vraag! Dit kan via 06-19940498 of willemwollinga@trouwerijfilm.nl. Hoe leuk is het als je kinderen kunnen zien hoe je eruit zag op je trouwdag. Of hoe jouw ouders (hun oma’s en opa’s) toch nog even de dansvloer opgingen. Zo’n trouwfilmpje is in mijn ogen van onbetaalbare waarde. Ik hoop snel van jullie te horen!

 

Hebben jullie zelf ideeën over hoe jullie je trouwdag gefilmd willen hebben of willen jullie liever een trouwfilm van 15 – 20 minuten in plaats van een korte video? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Trouwfilmpjes 2022

Wil je in 2022 op de hoogte blijven van alles wat ik doe? Volg mij dan ook op social media. Ik ben voornamelijk actief op Instagram en Facebook als trouwerijfilm. Via social media deel ik mijn nieuwste trouwfilmpjes 2022. Ook zijn er af een toe winacties! Deze bevatten mooie prijzen en kortingen.

Instagram
Facebook


× Hoe kan ik helpen?